ua en ru

Бойовики намагаються "зам'яти" обстріл штабу "армійського корпусу" в Донецьку

Бойовики намагаються "зам'яти" обстріл штабу "армійського корпусу" в Донецьку Фото: Донецьк

Сепаратисти Донецька намагаються приховати факт обстрілу штабу окупаційних військ з гранатомета

Самопроголошені "влади" так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) намагаються приховати факт обстрілу з гранатомета штабу "армійського корпусу" бойовиків. Про це свідчать публікації сепаратистських ЗМІ та видалення деяких повідомлень з соціальних мереж, повідомляє "Острів".

зокрема сепаратистський сайт "Єдиний Донбас" повідомляє, що "був обстріляний штаб 1-го армійського корпусу ДНР. Обстріл вівся з РПГ – 7".

При цьому сайт зазначає, що "пресу на даний момент на місце події не допускають".

З Twitter зник посаду одного із затятих прихильників сепаратистів Костянтина Долгова, який повідомляв про обстріл штабу "армійського корпусу". Пізніше це повідомлення було видалено.

altФото: видалений твіт Долгова

У "республіканських" спільнотах соцмереж також активно поширюється інформація, що обстріл з гранатомета будівлі в центрі Донецька нібито є вченнями. Ту ж версію озвучив так званий "представник оперативного командування ДНР" Едуард Басурин. Він заявив російським ЗМІ, що ніякого нападу на "військовий штаб" в центрі Донецька не було. "Йдуть навчання, і деякі жителі, перелякавшись, схоже, прийняли їх за справжній обстріл. Насправді все добре. Всі живі-здорові", – заявив бойовик.

Нагадаємо, невідомі обстріляли так званий "штаб корпусу Донецької народної республіки" в окупованому Донецьку.