ua en ru

Бойовики ховать військову техніку на території дитсадка й пологового будинку, - розвідка

Бойовики ховать військову техніку на території дитсадка й пологового будинку, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі

Бойовики використовують територію колишнього заводу хімічних реактивів для обстрілів сил АТО 

Бойовики на Донбасі ховать артилерійські установки та бойові машини піхоти (БМП) на території дитячого садка й пологового будинку. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Російськими окупаційними військами з метою маскування та приховування злочинної діяльності використовуються об’єкти цивільної інфраструктури: у н.п.Мокроєланчик (Амвросіївський район) на території дитячого садка розміщено сім 122-мм самохідних артилерійських установок; на території пологового будинку н.п.Південна Ломоватка розміщено підрозділ противника на бойових машинах піхоти", - йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що бойовики використовують територію колишнього заводу хімічних реактивів у Куйбишевському районі м. Донецьк для здійснення обстрілів позицій сил АТО.

"Командування 2 АК (Луганськ) ЗС РФ планує виселення туберкульозного диспансеру в н.п.Ровеньки для обладнання військового шпиталю", - повідомляють у розвідці.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 14 лютого Обстановка в районі ...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 14 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики ДНР обстріляли свої передові позиції й звинуватили в цьому сили АТО.