ua en ru

Бойовики минулої доби двічі обстріляли КПВВ "Мар’їнка" з міномету та стрілецької зброї

Бойовики минулої доби двічі обстріляли КПВВ "Мар’їнка" з міномету та стрілецької зброї Фото: АТО на Донбасі

Постраждалих серед цивільних та військовослужбовців немає

Бойовики минулої доби, 16 лютого 2017 року, двічі обстріляли контрольний пункт в'їзду-виїзду (КПВВ) "Мар’їнка" з міномету та стрілецької зброї. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

"Минулої доби бойовики із мінометів, стрілецької зброї та гранатометів два рази обстріляли позиції контрольного пункту в`їзду-виїзду "Мар’їнка" та однойменного контрольного поста, де несуть службу військовослужбовці Держприкордонслужби", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що бойовики обстріляли КПВВ "Мар’їнка" з міномету та стрілецької зброї. Під час обстрілу пропуск осіб через контрольний пункт не здійснювався.

Крім того, зазначається, що по контрольному посту "Мар’їнка" бойовики вели вогонь з гранатомету, у результаті чого розриви гранат фіксувалися поблизу КрП.

"В обох випадках обстріли російські найманці здійснювали з боку населеного пункту Олександрівка, що на тимчасово непідконтрольній території. Постраждалих серед цивільних та військовослужбовців немає. Прикордонники вогонь у відповідь не відкривали", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу загинули 3 військових, 10 поранено.