ua en ru

Бойовики продовжують обстріли позицій сил АТО і цивільних об'єктів, - штаб

Бойовики продовжують обстріли позицій сил АТО і цивільних об'єктів, - штаб Фото: українські війскові

Бойовики обстріляли ТЕС Щастя

Бойовики продовжують обстріл цивільних об'єктів і позицій сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"В районі населених пунктів Авдіївка, Лозове і шахти Дутовка наші позиції були обстріляні з танкового озброєння. Разом з тим поблизу Пісків бандити вели вогонь з 120-мм мінометів. А біля населеного пункту Гладосовое позиції українських військових обстріляли з бойової машини піхоти. Також піддалися обстрілу зі спареною зенітної установки (ЗУ23-2), 30-мм автоматичного станкового гранатомета (АГС-17) та стрілецької зброї Мар'їнку і Піски. У населеному пункті Кам'янка працював снайпер", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в районі Широкіно терористи кілька разів відкривали вогонь, який вівся переважно з стрілецького озброєння, однак зафіксовано й застосування 122-мм ствольної артилерії з позицій на північний схід від населеного пункту.

"На Луганському напрямку відбулося протистояння між силами АТО і бойовиками в районі Щастя, Донецький, Сизі і Гірський. Варто відзначити, що військові злочинці вели вогонь не тільки по українських позиціях, але і по цивільних об'єктах, зокрема з автоматичного гранатомета по ТЕС Щастя", - відзначили в штабі.

Незаконні збройні формування російсько-терористичних військ продовжують обстріли цивільних об'єктів та позицій сил АТО....

Posted by Прес-центр АТО on 14 Май 2015 г.

Нагадаємо, в Авдіївці через обстріл бойовиків поранений підліток.