ua en ru

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО на усіх напрямках, - штаб

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО на усіх напрямках, - штаб Фото: АТО на Донбасі (mil.gov.ua)

Втрат серед українських військових немає

Бойовики продовжують обстрілювати позиції сил антитероричтичної операції (АТО) на усіх напрямках. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Упродовж сьогоднішнього дня обстановка в районі проведення АТО не зазнала серйозних змін. Бойовики продовжили обстріли українських укріплень на усіх напрямках, поодиноко використовуючи і міномети калібру 82 міліметри. Загалом від опівночі незаконні збройні формування 14 разів порушили перемир’я. В ході 5 найбільш загрозливих обстрілів сили АТО відкривали вогонь у відповідь. Втрат серед наших захисників немає", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на Луганському напрямку бойовики випустили 15 мін по позиціям ЗСУ поблизу Новотошківського. На Приморському напрямку бойовики тричі зі стрілецької зброї відкривали вогонь в районі Талаківки, а з гранатометів - в районі Водяного. На Донецькому напрямку бойовики обстріляли сили АТО поблизу Зайцевого та Авдіївки з великокаліберних кулеметів, а зі стрілецької зброї - біля шахти Бутівка.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 15 вересня 2017 року Упродовж сьогоднішнього дня обстановка в р...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 15 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 14 вересня 2017 року, в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення.