ua en ru

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО із забороненої зброї, - штаб

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО із забороненої зброї, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 46 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики продовжують обстрілювати позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі із забороненої мінськими домовленостями зброї. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Минулої доби російсько-окупаційні війська продовжили обстріли наших позицій переважно з забороненного мінськими домовленостями озброєння...Загалом за добу відбулося 46 обстрілів", - йдеться у повідомленні.

Так, на Маріупольському напрямку з мінометів різних калібрів бойовики вели вогонь по позиціях ЗСУ в районі Водяного, Новотроїцького, Красногорівки, Широкиного, Талаківки і Павлополя.

Крім того, повідомляється, що Красногорівка потрапила і під вогонь 152 міліметрової артилерії, а в районі Широкиного та Березового вогонь вели бронетранспортери. Також по Широкиному декілька разів стріляв танк.

"З гранатометів різних систем, кулеметів, стрілецької зброї бойовики обстріляли Мар’їнку, Павлопіль, Талаківку. На Луганському - з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї бойовики вели вогонь по Кримському та Жовтому. Також по Станиці Луганській стріляв снайпер. А на Донецькому напрямку окупанти з мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів обстріляли Луганське та Авдіївку", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 18 листопада 2016 року Минулої доби російсько-окупаційні війська про...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 18 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за допомогою ДНК-експертизи ідентифікували 450 загиблих в зоні АТО.