ua en ru

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї Фото: АТО на Донбасі

В Широкіному працював снайпер бойовиків

Бойовики продовжують обстрілювати позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Проросійські налаштовані бойовики з початку доби 20 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Опорні пункти українських воїнів в Опитному, Пісках та на шахті Бутівка були обстріляні зі стрілецької зброї та протитанкових гранатометів. З аналогічної зброї бойовики тричі відкривали вогонь по Мар'їнці", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, по укріпленнях ЗСУ в Луганському бойовики вели вогонь з великокаліберного кулемету.

Окрім цього, в районі тимчасово окупованої Горлівки бойовики застосовували по позиціях сил АТО в Новгородському та Верхньоторецькому гранатомети. Також зазначається, що по опорних пунктах ЗСУ в Майорську бойовики вели вогонь з зенітної установки, а в Зайцевому - з міномету.

"На Маріупольському напрямку українські укріплення неподалік населеного пункту Павлопіль терористи обстріляли з гранатометів, а в Широкіному працював ворожий снайпер", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 10 лютого 2016 року, в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще троє отримали поранення.