ua en ru

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО на Донецькому та Артемівському напрямках

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО на Донецькому та Артемівському напрямках Фото: бойовики на Донбасі

За добу бойовики 24 рази обстріляли українських військових

за минулу добу, 12 січня 2016 року, проросійські бойовики на Донбасі продовжили обстріл позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі з різних видів озброєння. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що протягом доби зафіксовано 24 епізоду застосування зброї бойовиками.

"Збройні провокації проти наших воїнів загарбники здійснювали в районі Пісків, Досвідченого, південніше Авдіївки, а також біля Новгородського, Погоди і Майорска. Бойовики знову застосовували стрілецьку зброю, гранатомети і великокаліберні кулемети. По опорним пунктам сил АТО неподалік Троїцького Ясинуватського району Донецької області бандити продовжили систематично бити з підствольних гранатометів", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що з автоматичних гранатометів станкових бойовики обстріляли позиції сил АТО в районі Кримського і Трьохізбенки Луганської області. На Маріупольському напрямку порушення режиму перемир'я не зафіксовано.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 годину 13 січня 2016 року:Впродовж доби, що минула, зафіксовано 24 епізо...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 12 січня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики почали саботувати накази командирів ДНР/ЛНР.

"Російське окупаційне командування демонструє зневагу до потреб найманців з числа жителів окупованих територій. Встановлені факти ігнорування командирами звернень членів сімей бойовиків щодо надання допомоги на поховання загиблих учасників збройних формувань. Крім того, зафіксовані чергові випадки непокори і невиконання наказів командування з боку молодшого начальницького складу окупаційних військ", - йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міноборони України.