ua en ru

Бойовики продовжують обстріл позицій сил АТО, незважаючи на оголошене перемир'я, - штаб АТО

Бойовики на сході України продовжують обстріл позицій сил антитерористичної операції (АТО), незважаючи на оголошене перемир'я.

Бойовики на сході України продовжують обстріл позицій сил антитерористичної операції (АТО), незважаючи на оголошене перемир'я. Про це у своєму Facebook повідомив офіційний представник АТО з місця подій Владислав Селезньов.

"Бойовики не припиняють обстрілу позицій українських військовослужбовців. Так, за минулу добу кілька разів був обстріляний блок-пост на перехресті шляхів, які спрямовані на Червоний Лиман і Слов'янськ. Бойовики вели вогонь з територій населених пунктів, що межують з Слов'янському, під час обстрілу використовували автоматичні гранатомети АГС-17, у стовбурові гранатомети, двічі обстрілювали блок пост з мінометів. Втрат серед українських військовослужбовців немає", - пише спікер АТО.

Він також зазначив, що блокпост на шляху з Сєвєродонецька в Старобільськ Луганської області) минулої ночі був обстріляний бойовиками із стрілецької зброї, але у відповідь вогнем напад відбито без втрат.

Селезньов зазначив, що сили АТО дотримуються вимог мирного плану Президента України щодо врегулювання ситуації на сході України, не ведуть активних дій, несуть службу на блок-постах, забезпечують охорону та оборону певних ділянок державного кордону.