ua en ru

Бойовики продовжують нарощувати бронетехніку і живу силу в Луганській обл., - ІС

Бойовики продовжують нарощувати бронетехніку і живу силу в Луганській обл., - ІС Фото: бойовики на Донбасі

Фіксується застосування бойовиками бронетехніці і в Донецькій області

Бойовики поступово нарощують кількість живої сили і бойової техніки відразу на декількох ділянках: район Стаханов - Первомайськ - Кіровськ, де було зафіксовано перегрупування бронетехніки. Про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат, лідер групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

Так, згідно з інформацією, перекидається жива сила і артилерія на ділянку Жолобок - Фрунзе, а також в район н.п. Щастя та Станиці Луганської (район Христове і Обозне).

"На Приморському напрямку зафіксована організація двох великих баз бойової техніки терористів - Саханка (23-25 ​​одиниць техніки, включаючи 8 танків), Безіменне (до 30 одиниць бойової техніки, включаючи 11-12 танків)", - зазначили в ІС.

Крім того, за уточненими данням ІС, в районі Моспине на даний момент дислокується навчально-бойовий батальйон бойовиків.

"У Горлівці, Єнакієвому і Макіївці керівництво "ДНР" веде активну агітаційно-пропагандистську роботу серед водіїв таксі, автопідприємств і "приватників", з метою залучення їх до лав "армії ДНР" водіями вантажного транспорту. Обіцяється гарантований заробіток і "високий статус військовослужбовця Армії ДНР".

Також наголошується застосування терористами бронетехніки - в районі Донецького аеропорту, н.п.Мар'нка, в районі н.п.Гранітного, а також Світлодарського плацдарму. Основна маса обстрілів і збройних провокацій з боку терористів припадає на широку ділянку від н.п.Мар'їнка до північно-західних околиць Горлівки.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Российско-террористические войска на Донбассе по прежнему вед...

Posted by Дмитрий Тымчук on 5 серпня 2015 р.

Нагадаємо, згідно з інформацією прес-центру АТО, за минулу добу бойовики 65 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі.