ua en ru

Бойовики застосували протитанковий ракетний комплекс на Маріупольському напрямку, - штаб

Бойовики застосували протитанковий ракетний комплекс на Маріупольському напрямку, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 68 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики на Маріупольському напрямку застосували проти сил антитерористичної операції (АТО) протитанковий ракетний комплекс. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

Як зазначається, загалом за минулу добу російсько-окупаційні війська 68 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

"На Маріупольському напрямку зафіксовано 19 обстрілів. Противник порушував “режим тиші” в районі Мар’їнці, Широкиного, Талаківки, Старогнатівки та Гнутового з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, а в районі Славного бойовики застосували протитанковий ракетний комплекс. Окрім того, по Талаківці та Лебединському окупанти стріляли з БМП, а по Мар’їнці вів вогонь снайпер. Також по Талаківці ворог вів вогонь з міномету 82-го калібру", - повідомляють у штабі.

Крім того, на Луганському напрямку зафіксовано 36 порушень “режиму тиші”. Тут бойовики вдавалися до збройних провокацій в районі Новоолександрівки, Новозванівки, Трьохізбенки, Станиці Луганської та Попасної, де застосовували стрілецьку зброю, кулемети та гранатомети.

"По Новоолександрівці, Попасній та Степному вів вогонь снайпер, а по Новоолександрівці та Новозванівці ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру. Також по Новоолександрівці та Новозванівці окупанти стріляли з артилерії 122-го калібру та БМП, а по Новоолександрівці - з зенітної установки", - йдеться у повідомленні.

На Донецькому напрямку було зафіксовано 13 обстрілів. Бойовики з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь в районі Авдіївки, Новгородського, Кам’янки та Зайцевого. По Новоселівці Другій та Авдіївці ворог відкривав вогонь з мінометів 120-го калібру.

Крім того, українській військові виявили в зоні проведення АТО 1 БПЛА.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 05 жовтня 2016 року За минулу добу російсько-окупаційні війська 68 разі...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 4 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли школу в Мар'їнці Донецької області.