ua en ru

Бойовики не припиняють збройні провокації в зоні АТО, - штаб

Бойовики не припиняють збройні провокації в зоні АТО, - штаб АТО

Бойовики протягом дня, 10 квітня, не припиняла збройні провокації в зоні антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

"10 квітня з півночі до 18 годин вечора ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції залишалася напруженою. Уздовж лінії розмежування супротивник не припиняв збройні провокації і провів 18 обстрілу позицій наших військ, в основному - з мінометів", - йдеться в повідомленні.

У Донецькій області бойовики обстріляли з стрілецької зброї опорний пункт українських військ в районі Досвідченого. Також зі стрілецької зброї, автоматичних гранатометів і мінометів були обстріляні сили АТО в районі населених пунктів Піски, Гранітне, Майорск і Широкіно.

"В районі населених пунктів Гранітне і Майорськ противник п'ять разів застосував міномети калібру 120 міліметрів, чим грубо порушив Мінські домовленості. Крім того, з 12.20 до 12.25 ворог піддав обстрілу з 120-міліметрових мінометів мирних жителів у населеному пункті Піски", - йдеться в повідомленні.

У Луганській області бойовики обстріляли позиції українських військових зі стрілецької зброї, мінометів, бойової машини піхоти і зенітної установки в районі населеного пункту Кримське, а ввечері тут відбулося бойове зіткнення.

"Також у зазначений період наші війська тричі фіксували розвідувальні польоти ворожих безпілотників. На Луганщині в 10.58 один з таких безпілотників було знищено", - повідомили в штабі.

10 квітня з опівночі до 18 години вечора ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції залишалася напруженою. Вз...

Posted by Прес-центр АТО on 10 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, в зоні АТО за добу поранено 2 українських військових.