ua en ru

Бойовики продовжують перекидати сили в район Новоласпы, - ІC

Бойовики продовжують перекидати сили в район Новоласпы, - ІC Фото: Дмитро Тимчук

Також зафіксовано маневр "Градів" бойовиків в Київський район Донецька

Проросійські бойовики продовжують перекидати сили в район н. п. Новоласпа (Донецька обл.). Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат, представник групи "Інформаційний спротив" (ІС) Дмитро Тимчук.

"Противник продовжує перекидати в район н. п. Новоласпа та Староласпа підкріплення. Протягом доби до вже зосередженому в даному районі батальйону терористів перекинута додатково посилена піхотна рота (7 одиниць ББМ - з них 2 одиниці БМП-2, а також МТ-ЛБ і БТР-80,) і танковий взвод (4 танка)", - повідомив Тимчук.

За його словами, також зафіксовано маневр декількох груп РСЗВ БМ-21 "Град" бойовиків, які раніше вели вогонь по н. п. Дослідне, Водяне, Піски, Київський район Донецька.

"Фіксується посилення артилерійської групи бойовиків в "Горлівському гарнізоні". В даний район додатково перекинуто 3 одиниці 122-мм гаубиць Д-30 у супроводі 2-х БТР-80", - уточнив нардеп.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Российско-террористические войска на Донбассе, кроме активных...

Posted by Дмитрий Тымчук on 13 августа 2015 г.

Нагадаємо, напередодні Тимчук повідомляв, що під Новоласпой бойовики сформували 2 артилерійських дивізіони.