ua en ru

Бойовики здійснили провокативні обстріли позицій ЗСУ поблизу Авдіївки, - штаб

Бойовики здійснили провокативні обстріли позицій ЗСУ поблизу Авдіївки, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Ситуація в зоні АТО залишається стабільною і контрольованою

Бойовики здійснили провокативні обстріли позицій Збройних сил України (ЗСУ) поблизу Авдіївки (Донецька область). Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

Як зазначається, ситуація в зоні АТО залишається стабільною і контрольованою, за виключенням поодиноких збройних провокацій з боку російсько-окупаційних військ.

"Загалом, з опівночі і до 18:00 6 вересня 2016 року по всій лінії зіткнення зафіксовано 7 випадків порушення режиму тиші з боку незаконних збройних формувань", - йдеться у повідомленні.

Так, на Маріупольському напрямку неспокійно було на ділянці фронту Широкине - Талаківка, де бойовики застосували міномети калібром 120 та 82-мм, а також БМП.

"На Донецькому напрямку провокативні обстріли з боку противника відбулися поблизу Авдіївки, при цьому ворог застосовував кулемети. На Луганському напрямку ворог вів вогонь зі стрілецької зброї у бік наших позицій, розташованих у районі Новозванівки. Важке озброєння противник не застосовував", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, незважаючи на провокації, Збройні сили України неухильно дотримуються мінських угод.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 6 вересня 2016 року Ситуація в зоні АТО залишається стабільною і контрол...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 6 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у полоні проросійських бойовиків на Донбасі знаходиться 115 українців, майже половина з них - військовослужбовці.