ua en ru

Бойовики звинувачують ВСУ в обстрілах, намагаючись приховати втрати серед дезертирів, - Тимчук

Бойовики звинувачують ВСУ в обстрілах, намагаючись приховати втрати серед дезертирів, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук

У ДНР фіксуються часті випадки дезертирства бойовиків

У самопроголошеній "Донецькій народній республіці" фіксуються часті випадки дезертирства. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

Так, в" 9-му окремому штурмовому мотострілецькому полку морської піхоти" (Новоазовськ) бойовики намагалися покинути бойові позиції. В результаті хаотично відстрілюючись від переслідування, вбили дезертира, який тікав разом з ними, а також поранили ще двох "товаришів по службі".

Крім того, в "розвідувальному підрозділі" цього ж полку 4 бойовиків самовільно залишили бойові позиції й зі зброєю в руках дезертирували, але змушені були здатися після того, як були блоковані на околиці Новоазовська .

"У 2-му мотострілецькому батальйоні" "9-го полку" "військовослужбовці" Барбышев А. М. і Буре Ст. А., дезертирувавши з бойових позицій, викрали у н. п. Новоазовськ цивільний автомобіль і мали намір проїхати на ньому через блокпост, але на виїзді з міста були затримані. Під час їх затримання один з дезертирів загинув, другий був важко поранений", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що намагаючись приховати інформацію про дезертирство, бойовики звинувачують в обстрілах ВСУ.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». В ході обстрілу російські окупанти на Донбасі, як і раніше...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 29 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося,що сепаратистські ЗМІ отримали вказівку повідомляти про нібито великих втратах серед Збройних сил України.