ua en ru

Бойовики обстріляли житлові квартали селища Золоте із забороненої зброї, - СЦКК

Бойовики обстріляли житлові квартали селища Золоте із забороненої зброї, - СЦКК Фото: АТО на Донбасі (facebook.com/ato news)

Бойовики вдруге за тиждень обстріляли Золоте

Бойовики обстріляли житлові квартали селища Золоте (Луганська область) із забороненої мінськими домовленостями зброї. Про це заявляє українська сторона в Спільному центрі з контролю та координації (СЦКК), повідомляє штаб антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"Українська сторона СЦКК: НЗФ ОРЛО обстріляли житлові квартали селища Золоте, використавши заборонену зброю", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, в ніч з 15-го на 16-е липня бойовики вдруге за тиждень обстріляли житловий сектор населеного пункту Золоте, застосувавши заборонені мінськими домовленостями 82 мм міномети, а також автоматичні та протитанкові гранатомети.

"Внаслідок обстрілу, осколками були посічені стіни та вибиті шибки в житлових будинках по вулицях Нахімова, Партизанській та Пролетарській. В будинку по вулиці Островського пошкоджено дах та вікна. В будинку по вулиці Студентській протитанкова граната пробила дах, а на городі розірвалася 82 мм міна. На щастя, під час такого інтенсивного обстрілу, ніхто з місцевих мешканців не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Українська сторона СЦКК: НЗФ ОРЛО обстріляли житлові квартали селища Золоте, використавши заборонену зброю. Українськ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 16 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 15 липня 2017 року, в результаті бойових дій один український військовослужбовець отримав поранення, загиблих немає, разом з тим, один військовий загинув в результаті підриву на міні.