ua en ru

Бойовики обстріляли Зайцево, згоріли декілька будинків, - Жебрівський

Бойовики обстріляли Зайцево, згоріли декілька будинків, - Жебрівський Фото: Павло Жебрівський (facebook.com/zhebrivskyi)

В результаті бойових дій в Жованке спалахнули пожежі

Бойовики обстріляли селище Зайцево (Донецької області), в результаті чого згоріли декілька будинків. Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський Facebook.

"Проросійські найми знову наробили біди: в результаті бойових дій на трьох вулицях в Жованке (Вернандского, Мануїльського та Журавського) сталися пожежі. Як доповів мені Володимир Веселкин, голова ВЦА Зайцево, обстріл почався приблизно в 14:30. Снаряд потрапив в сарай на вулиці Журавського і почалася пожежа. Крім того, загорілася і трава на Вернандского. ДСНС прибули на місце і застали вже 5 згорілих нежитлових будинків, у вогні - ще три. Станом на зараз, 17:30, вогонь вже ліквідували, але бойовики відновили обстріл, і чим він завершиться, один Господь знає", - заявив Жебрівський.

Проросійські наймити знову накоїли біди: внаслідок бойових дій на трьох вулицях у Жованці (Вернандського, Мануїльського ...

Опубліковано Павлом Жебрівським 21 серпня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні Жебрівський вже повідомляв, що значна кількість пожеж в екосистемах у Донецькій області трапляється внаслідок підпалів.