ua en ru

Бойовики обстріляли Водяне

Бойовики обстріляли Водяне Фото: АТО (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Постраждалих серед місцевих мешканців немає

Бойовики обстріляли околиці селища Водяне із заборонених реактивних систем залпового вогню і імітували обстріл Старомихайлівки. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО в Facebook.

"Українська сторона СЦКК повідомляє, що 1 серпня, близько 8.00 НЗФ ОРДО обстріляли околиці селища Водяне поблизу Маріуполя із заборонених мінськими домовленостями реактивних систем залпового вогню", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що бойовики влаштували підриви інженерних боєприпасів поблизу населеного пункту Старомихайлівка, щоб таким чином зімітувати обстріл з боку ЗСУ.

31 липня Українська сторона СЦКК застерігала, що саме в ці дні, напередодні чергового засідання ТКГ в Мінську НЗФ ОРДЛО вдадуться до подібних провокацій з метою дискредитації Збройних Сил України.

НЗФ ОРДО обстріляли околиці селища Водяне з заборонених РСЗВ та імітували обстріл Старомихайлівки. Українська сторона З...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 1 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики самопроголошеної Донецької народної республіки (ДНР) більше 7 годин утримували водія спеціальної моніторингової місії СММ ОБСЄ і вантажівку з обладнанням в Оленівці.