ua en ru

Бойовики обстріляли українських військових біля Гнутового та Водяного

Бойовики обстріляли українських військових біля Гнутового та Водяного Ілюстративне фото (twitter.com/dubovoyslavyans)

Втрат серед українських військовослужбовців 18 жовтня немає

На Донбасі у районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) бойовики вдень у четвер, 18 жовтня, двічі обстріляли позиції українських військових на Маріупольському напрямку. Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на представника прес-центру ООС Олексія Жуганова.

Зокрема, обстріли здійснювались у районі населених пунктів Гнутове та Водяне. Бойовики застосували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецької зброї

"Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає", - сказав презставник прес-центру.

Також, за уточненими даними розвідки, минулої доби двох окупантів поранено.

Загалом, за словами Жуганова, ситуація на лінії зіткнення залишається під контролем Об’єднаних сил. Противник продовжує вести прицільні обстріли українських позицій зі стрілецької зброї, гранатометів, подекуди ыз застосуванням важкого озброєння.

"Не виключено, що певне зростання інтенсивності застосування забороненого озброєння обумовлене демонстрацією наявності у противника чергових мінометних розрахунків на окремих напрямках", - сказав він.

Нагадаємо, у Міноборони підтвердили, що у зоні проведення операції об'єднаних сил на Донбасі за минулу добу, 17 жовтня 2018 року, поранення отримали двоє українських військових.