ua en ru

Бойовики обстріляли Станицю Луганську, один військовий поранений

Бойовики обстріляли Станицю Луганську, один військовий поранений Фото: Станиця Луганська

Також внаслідок обстрілу сталося займання житлового будинку

Бойовики обстріляли Станицю Луганську (Луганська область), внаслідок чого один український військовослужбовець отримав пораненння. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Учора, 2 червня, російські найманці повернулися до обстрілів населених пунктів на лінії розмежування в Луганській області. Терористи з автоматичних і протитанкових гранатометів та стрілецької зброї обстріляли райони залізничного мосту, пішохідного пункту пропуску, рятувальної станції в смт Станиці Луганській. У результаті один військовий отримав поранення і зараз знаходиться в районній лікарні", - йдеться у повідомленні.


Також повідомляється, що внаслідок обстрілу сталося займання житлового будинку, полум’я вчасно вдалося загасати, але згоріли господарські споруди, які стояли поряд.

Крім того, зазначається, що бойовики обстріляли Новозванівку Попаснянського району з підствольних гранатометів, крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"На щастя, не постраждали господарі будинку в Станиці, будинок яких врятували від полум’я пожежники. Терористи поновили вогневу агресію відразу після проведення чергового раунду Мінських переговорів, під час якого мешканці Станиці Луганської хоч трохи могли відпочити від постійної стрілянини", - зазначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Маріупольському напрямку зросла активність бойовиків.