ua en ru

Бойовики обстріляли Станицю Луганську із БМП, - штаб

Бойовики обстріляли Станицю Луганську із БМП, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 35 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики протягом минулої доби, 13 листопада 2016 року, обстріляли Станицю Луганську із бойової машини піхоти (БМП), гранатометів та стрілецької зброї. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"На Луганському напрямку, з використанням мінометів різних калібрів, протитанкових ракетних комплексів та гранатометів ворог обстріляв Костомарове, Кримське, Новоолександрівку, Трьохізбенку і Сокільники. По Станиці-Луганській вівся вогонь з озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на Маріупольському напрямку з мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли українські позиції поблизу населених пунктів Широкине, Гнутове, Водяне, Новотроїцьке, Талаківка та Павлопіль.

"На Донецькому напрямку в районі Авдіївки противник застосував міномети 120 калібру. Загалом у зоні проведення АТО за добу відбулося 35 обстрілів наших позицій", - повідомляють у штабі.

Зведення прес-центру штабу АТО за добу 13 листопада 2016 року Минулої доби, 13 листопада, російсько-окупаційні військ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 13 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті обстрілів бойовиків в Мар'їнці постраждали дві людини.