ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО з заборонених мінськими угодами міноментів, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО з заборонених мінськими угодами міноментів, - штаб Фото: український військовий (flickr.com/ministryofdefenceua)

Бойовики 2 рази обстрілювали сили АТО

Бойовики сьогодні, 5 лютого 2018 року, обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі з заборонених мінськими угодами міноментів. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати режим тиші, використовуючи міномети різних калібрів. Загалом, від початку доби, зафіксовано 2 прицільних обстріли з боку загарбників. Унаслідок ворожого вогню ніхто із українських воїнів не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Луганському напрямку бойовики застосувавали міномети калібру 82-мм, гранатомети та великокаліберні кулемети, обстрілюючи позиції ЗСУ у районі Луганського, а на Донецькому напрямку бойовики вели вогонь зі 120-мм мінометів по опорних пунктах сил АТО довкола Лебединського.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 5 лютого 2018 рок...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 5 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на Донбасі за минулу добу, 4 лютого 2018 року, поранено двох українських військовослужбовців, ще один військовий отримав бойове травмування.