ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО з заборонених мінськими угодами мінометів, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО з заборонених мінськими угодами мінометів, - штаб Фото: український військовий (flickr.com/ministryofdefenceua)

Внаслідок обстрілу ніхто із українських військових не постраждав

Бойовики протягом дня, 1 лютого 2018 року, обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі з заборонених мінськими угодами мінометів. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Впродовж сьогоднішнього дня в районі ведення бойових дій бойовики російсько-окупаційних військ продовжували обстрілювати українських захисників із заборонених мінськими угодами мінометів. Від початку сьогоднішньої доби, зафіксовано 1 обстріл з боку противника", - йдеться у повідомленні.

У штабі АТО відзначають активізацію бойовиків неподалік Троїцького на Луганському напрямку, де бойовики порушили режим припинення вогню: протягом півтори години бойовики вели вогонь зі 120-мм мінометів, озброєння БМП і великокаліберних кулеметів. Загалом було випущено 10 мін калібру 120-мм.

"Внаслідок цього обстрілу ніхто із військовослужбовців Збройних сил України не постраждав. На інших ділянках нашої оборони порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - повідомляють у штабі.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 1 лютого 2018 рок...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 1 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на Донбасі за минулу добу, 31 січня 2018 року, загинув один український військовослужбовець, ще двох травмовано.