ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО із забороненої зброї, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО із забороненої зброї, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики здійснили 7 прицільних обстрілів позицій сил АТО

Бойовики протягом дня, 21 грудня 2017 року, обстрілювали сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі із забороненої зброї. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Російсько-окупаційні війська продовжують порушувати режим припинення вогню та вести прицільні обстріли по позиціях Збройних сил України із забороненого мінськими домовленостями озброєння. Загалом, від опівночі, російсько-терористичні війська здійснили 7 прицільних обстрілів позицій сил АТО. У чотирьох випадках українські військовослужбовці придушували вогневу активність окупантів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Луганському напрямку бойовики з гранатометів різних видів та великокаліберних кулеметів обстрілювали позиції сил АТО поблизу Луганського. Крім того, на Донецькому напрямку бойовики зі 120-мм мінометів і кулеметів вів вогонь у районі Новоселівки Другої та Пісків, а з мінометів 82-го калібру та озброєння БМП - по українським позиціям поблизу Гнутового і Водяного.

Крім того, зазначається, що у передмісті Авдіївки бойовики застосовували зенітну установку, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 21 грудня 2017 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 21 грудня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на Донбасі за минулу добу, 20 грудня 2017 року, в результаті бойових дій загинув один український військовослужбовець, ще четверо отримали поранення.