ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО із забороненої зброї, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО із забороненої зброї, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 21 раз обстрілювали сили АТО

Бойовики минулої доби, 14 листопада 2016 року, обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) із забороненої зброї. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Минулої доби ворог продовжив використовувати заборонене Мінськими домовленостями озброєння...Загалом за минулу добу відбувся 21 обстріл", - йдеться у повідомленні.

Так, на Маріупольському напрямку зі 152 міліметрової артилерії обстріляно Мар’їнку, а з мінометів калібру 120 та 82 міліметри - Красногорівку і Широкине. Крім того, в цих районах бойовики вели вогонь з гранатометів та зенітних установок. По Мар’їнці стріляв і снайпер.

"На Луганському напрямку противник, застосовуючи міномети, гранатомети й великокаліберні кулемети, вів вогонь по Новоолександрівці, Трьохізбенці, балці Кошарній, Кримському й Лопаскіному. Також Кримське обстріляв снайпер", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на Донецькому напрямку бойовики використовували міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети обстрілюючи українські позиції в районі Авдіївки та Луганського. А зі 122 міліметрової артилерії вели вогонь по Новобахмутівці.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 14 листопада 2016 року Минулої доби ворог продовжив використовувати заб...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 14 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики знизили інтенсивність обстрілів на Донбасі.