ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО із забороненої зброї, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО із забороненої зброї, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 53 рази обстрілювали сили АТО

Бойовики минулої доби, 29 жовтня 2016 року, обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) із забороненої мінськими домовленостями зброї. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

Загалом за минулу добу бойовики 53 рази відкривали вогонь по позиціях АТО.

"На Маріупольському напрямку відбулось 28 обстрілів. По захисниках Широкіного, Лебединського, Талаківки, Гнутового і Водяного ворог застосовував міномети калібру 120 мм, а поблизу Красногорівки та Троїцького - міномети калібру 82 мм та ствольну артилерію 122 калібру", - йдеться у повідомленні.

Крім того, в районах Старогнатівки та Мар’їнки обстріли тривали з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї.

"На Донецькому напрямку зафіксовано 15 випадків відкриття ворожого вогню. В районах Верхньоторецька та Світлодарська укріплення сил АТО було піддано обстрілам з кулеметів та стрілецької зброї, а в Артемовому - з мінометів 120 калібру. В напрямку Авдіївки, окрім мінометів обох калібрів, гранатометів, кулеметів, стрілецької зброї окупанти використали ствольну артилерією калібру 122 мм", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Луганському напрямку відбулось 10 збройних провокацій. Зокрема, поблизу Станиці Луганської проти ЗСУ бойовики вели огонь зі стрілецької зброї, в Богуславському - з гранатометів різних систем і кулеметів, а в Новозванівці окрім стрілецької зброї та гранатометів бойовики неодноразово застосовували міномети калібру 82 мм.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 30 жовтня 2016 року За минулу добу російсько-окупаційні війська 53 рази в...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мобільна група ДФС потрапила під обстріл бойовиків у Луганській області.