ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО з важкого озброєння, поранено одного військового, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО з важкого озброєння, поранено одного військового, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 72 рази обстрілювали сили АТО

Бойовики протягом минулої доби, 13 лютого 2017 року, обстрілювали позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі з важкого озброєння, поранено одного українського військовослужбовця. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Російсько-окупаційні війська вперто порушують режим тиші, обстрілюючи наші позиції з важкого озброєння...Загалом зафіксовано 72 обстріли. Одного нашого військового поранено", - йдеться у повідомленні.

Так, на Донецькому напрямку з артилерії 122 міліметрів бойовики обстріляли Піски, зі 120 та 82 міліметрових мінометів - Невельське, Верхньоторецьке, Авдіївку та Троїцьке, а з гранатометів та стрілецької зброї - Невельське, Зайцеве, Піски, Новолуганське, Верхньоторецьке, Новоселівку Другу та Луганське. Крім того, по Невельському вогонь вів снайпер.

"На Маріупольському напрямку з 122 міліметрової артилерії, танків, БМП та БТР окупанти обстрілювали Водяне. З мінометів різних калібрів - Павлопіль, Красногорівку, Широкине. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - Лебединське, Богданівку, Павлопіль, Широкине. Також по Широкиному вели вогонь БМП та снайпер", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на Луганському напрямку бойовики використовували 82 міліметрові міномети та гранатомети, обстрілюючи українські позиції в районі Кримського, Валуйського, Новоолександрівки та Станиці Луганської.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 13 лютого 2017 року Російсько-окупаційні війська вперто порушують режим ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 13 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у лікарні Дніпра госпіталізували майже сотню бійців АТО минулого тижня.