ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО із стрілецької зброї, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО із стрілецької зброї, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 18 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) із стрілецької зброї. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

Загалом, протягом дня зафіксовано 18 випадків відкриття вогню по позиціях Збройних сил України.

Так, на Маріупольському напрямку відбулось 13 обстрілів. Зокрема, по Талаківці бойовики застосовували міномети 120 та 82 калібрів, озброєння БМП. Ствольну артилерію калібру 122 мм, міномети обох калібрів було задіяно у Широкіному і Водяному, а у Новотроїцькому окупанти застосували стрілецьку зброю.

"На Луганському напрямку відбулися 2 збройні провокації проти сил АТО. В напрямку підрозділів Збройних сил України в Новоолександрівці ворог вів вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на Донецькому напрямку зафіксовано 3 обстріли українських позицій. Зокрема, в районі Авдіївки та Луганського противник стріляв по українським позиціях зі стрілецької зброї та гранатометів, а у Верхньоторецькому - з мінометів.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 17 жовтня 2016 року Протягом дня в районі проведення антитерористичної о...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу загинув один український військовий, 7 поранено.