ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО на всіх напрямках, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО на всіх напрямках, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на Приморському напрямку

Бойовики обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі на всіх напрямках. Про це йдеться у повідомленні штаби АТО у Facebook.

"Підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують здійснювати провокаційні обстріли позицій сил АТО. З початку доби ворог 23 рази відкривав вогонь по опорних пунктах Збройних сил України. Один військовослужбовець Збройних сил України загинув, ще один отримав поранення", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на Приморському напрямку, де з мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем та стрілецької зброї бойовики обстрілювали сили АТО в районі Водяного. Крім того, з гранатометів різних систем бойовики вели вогонь по оборонцях Широкиного та Новотроїцького, а з великокаліберних кулеметів - по захисниках Гнутового. Також зазначається, що по позиціях у районі Талаківки противник застосував стрілецьку зброю, а поблизу Новотроїцького проявляв активність снайпер бойовиків.

"На Донецькому напрямку вогнем 82-міліметрових мінометів та протитанкових гранатометів противник накривав позиції сил АТО в районі Авдіївки. Міномети калібру 82-мм ворог застосував по оборонцях шахти "Бутівка". З кулеметів великих калібрів вів вогонь по опорних пунктах поблизу Кам`янки та Новгородського. В районі Авдіївки діяли ворожі снайпери", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на Луганському напрямку, з автоматичних гранатометів підрозділи російсько-окупаційних військ обстріляли опорні пункти поблизу Жовтого, а зі стрілецької зброї - в районі Валуйського.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 25 квітня 2017 року Підрозділи російсько-окупаційних військ продовжують з...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті обстрілу позицій ВСУ під Авдіївкою загинув один український військовий.