ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО на всіх напрямках, в Авдіївці та Мар’їнці застосували танк, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО на всіх напрямках, в Авдіївці та Мар’їнці застосували танк, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 39 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики протягом дня, 11 березня 2017 року, обстрілювали позиції сил антитерористичної операції (АТО) на всіх напрямках, в Авдіївці та Мар’їнці бойовики застосували танк. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"На Донецькому напрямку з 82 та 120 мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї окупанти обстрілювали Авдіївку та шахту Бутівку. Окрім того по Авдіївці бив танк. З 82 міліметрових мінометів ворог намагався поцілити по позиціях поруч Луганського", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що на Маріупольському напрямку зі 122 мм артилерійських установок бойовики обстріляли українські позиції поблизу Миколаївки.

"Танк, 120 мм міномети та БМП вели вогонь по позиціях неподалік Мар’їнки, а з мінометів різних калібрів - поруч Славного. Ворог з гранатометів та стрілецької зброї обстріляв укріплення в районі Гнутового, Павлополя, Широкиного, Водяного", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що на Луганському напрямку з мінометів бойовики обстріляли українські позиції біля Богуславського, Новоолександрівки, Катеринівки, Попасної та Кримського. Загалом протягом дня у зоні АТО зафіксовано 39 обстрілів позицій Збройних сил України.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 11 березня 2017 року На Донецькому напрямку з 82 та 120 мм мінометів, г...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 11 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті обстрілу Авдіївки перебито лінію електропостачання, місто знеструмлено.