ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО на всіх напрямках, одного військового поранено, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО на всіх напрямках, одного військового поранено, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 23 рази обстрілювали сили АТО

Бойовики протягом дня, 11 січня 2017 року, обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на всіх напрямках, одного військового поранено. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

Так, на Маріупольському напрямку бойовики з гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по Павлополю, Гнутовому, Новогригорівці, Широкиному, Талаківці, Мар’їнці. Крым того, по Мар’їнці вогонь вів і БТР бойовиків.

На Луганському напрямку бойовики зі 122 міліметрової артилерії вели вогонь по Троїцькому, зі 120 та 82 міліметрових мінометів та гранатометів - по Новозванівці та Троїцькому, з озброєння БТР та великокаліберних кулеметів - по Кримському.

Крім того, на Донецькому напрямку зі 120 міліметрових мінометів російсько-окупаційні війська обстрілювали позиції ЗСУ в районі Троїцького, з гранатометів та стрілецької зброї - по Авдіївці та Зайцевому, по Опитному вогонь вів снайпер.

"Загалом відбулося 23 обстріли. Одного нашого військового поранено", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 11 січня 2017 року На Маріупольському напрямку з гранатометів та стрілец...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 11 січня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські військові зайняли нові позиції на Світлодарській дузі.