ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО на всіх напрямках, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО на всіх напрямках, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 36 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики минулої доби, 19 листопада 2016 року, обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на всіх напрямках. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Минулої доби російсько-окупаційний контингент продовжив обстрілювати наші позиції на всіх напрямках...Загалом відбулося 36 обстрілів", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, на Маріупольському напрямку бойовики з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по Широкиному, Красногорівці, Талаківці, Мар’їнці, Водяному, Павлополю. Крім того, по Широкиному вогонь вела 152 міліметрова артилерія, стріляв і танк.

"На Луганському напрямку з мінометів, гранатометів, зенітних установок та великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли Кримське, Новозванівку, Оріхове, Новоолександрівку. А на Донецькому - в районі Зайцевого, Авдіївки, Опитного і Луганського по наших позиціях ворог вів вогонь з мінометів, гранатометів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 19 листопада 2016 року Минулої доби російсько-окупаційний контингент про...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 19 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора бойовики обстріляли Широкине з танку.