ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО на всіх напрямках, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО на всіх напрямках, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 32 рази обстрілювали сили АТО

Бойовики минулої доби, 3 жовтня 2016 року, обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі на всіх напрямках. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"За минулу добу російсько-окупаційні війська 32 рази відкривали вогонь по позиціям українських захисників. На Луганському напрямку зафіксовано 6 порушень “режиму тиші”. Противник вдавався до збройних провокацій в районі Новоолександрівки, Попасної, де бойовики застосовували стрілецьку зброю. Окрім того, позиції наших військ біля Новоолександрівки противник обстрілював із гранатометів", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на Донецькому напрямку зафіксовано 10 обстрілів. Бойовики з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь в районі Авдіївки, Кам’янки та Зайцевого.

Також бойовики вели вогонь й на Маріупольському напрямку, де зафіксовано 16 обстрілів.

"Противник порушував “режим тиші” в районі Павлополя, Мар’їнки, Широкиного, Старогнатівки та Богданівки, застосовувавши при цьому стрілецьку зброю та кулемети. По Талаківці окупанти стріляли з БМП, а по Широкиному та Богданівці відкривали вогонь з гранатометів", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що в зоні проведення АТО за добу, що минула, було виявлено 5 БПЛА.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 04 жовтня 2016 року За минулу добу російсько-окупаційні війська 32 рази...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 3 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що розведення збройних сил у районі Петровського Донецької області зірвано з вини бойовиків самопроголошеної "Донецької народної республіки".