ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО із мінометів, гранатометів та кулеметів, - штаб

Бойовики обстріляли сили АТО із мінометів, гранатометів та кулеметів, - штаб Фото: АТО на Донбасі (flickr.com/ministryofdefenceua)

Бойовики 5 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики протяом дня, 27 лютого 2018 року, обстрілювали сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі із мінометів, гранатометів та кулеметів. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Впродовж сьогоднішнього дня в районі проведення АТО спостерігалася подальша активність російсько-окупаційних військ. Зокрема, агресор продовжував застосовувати по позиціях захисників України міномети різних калібрів.Загалом, від початку доби, зафіксовано 5 обстрілів сил АТО з боку окупантів. Унаслідок ворожого вогню ніхто із українських військовослужбовців не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, бойовики обстріляли сили АТО біля населеного пункту Луганське з 120-мм мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів. Крім того, з мінометів калібру 82-мм бойовики вели вогонь в районі Троїцького, а околиці Новоолександрівки бойовики обстрілювали з 82-мм мінометів, гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 27 лютого 2018 ро...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 27 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за добу, 26 лютого, поранено 3 українських військових.