ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї

Бойовики обстріляли сили АТО з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 30 разів обстрілювали сили АТО

Минулої доби, 15 вересня 2016 року, бойовики обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"За минулу добу російсько-окупаційні війська 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників. Незважаючи на провокації, Збройні сили України неухильно дотримуються мінських угод", - йдеться у повідомленні.

Так, на Донецькому напрямку зафіксовано 12 порушень режиму тиші. Зокрема, обстріли з боку противника з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї велися по позиціях українських військових у Авдіївці, Верхньоторецькому, Зайцевому. Окрім того, по Зайцевому окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру, а по Верхньоторецькому стріляв снайпер.

"На Маріупольському напрямку зафіксовано 16 порушень режиму тиші. Російсько-окупаційні війська вдавалися до збройних провокацій та вели вогонь з гранатометів і стрілецької зброї поблизу Широкиного, Мар’їнки, та Новотроїцького", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на Луганському напрямку зафіксовано 2 порушення режиму тиші. Противник порушив режим тиші в районі Новоолександрівки, де відкривав вогонь з стрілецької зброї.

"Вогонь у відповідь сили АТО не відкривали", - зазначають у штабі.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 16 вересня 2016 року За минулу добу російсько-окупаційні війська 30 раз...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 15 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі 14 вересня 2016 року троє українських військовослужбовців отримали поранення, загиблих немає.