ua en ru

Бойовики обстріляли сили АТО на Донецькому напрямку

Бойовики обстріляли сили АТО на Донецькому напрямку Фото: бойовики на Донбасі

Красногорівка обстріляна реактивними снарядами

Протягом 14 листопада проросійські бойовики обстрілювали сили антитерористичної операції (АТО) на Донецькому напрямку. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що бойовики продовжили провокаційні обстріли позицій сил АТО з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Загарбники обстрілювали Опитне, Піски, Новгородське та Авдіївку. На Маріупольському напрямку по Широкиному працював снайпер", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що вдень бойовики обстріляли сили АТО в районі Авдіївки з мінометів. Зазначимо, Порошенко повідомив, що в результаті обстрілу загинув один і поранено вісім військових.

"Вночі терористи зробили три постріли реактивними снарядами в бік Красногорівки. Відповідне відео було зафіксовано системою виявлення вогню "СОВА" Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін", - додали в штабі АТО.

Сьогодні російсько-терористичні найманці продовжили провокаційні обстріли наших позицій з гранатометів, великокаліберних...

Posted by Прес-центр АТО on 14 ноября 2015 г.

Нагадаємо, сили АТО вступили в бій з ДРГ під Новотошківським, ліквідовано бойовик.