ua en ru

Бойовики обстріляли позиції ЗСУ поблизу Авдіївки, поранено одного військового, - штаб

Бойовики обстріляли позиції ЗСУ поблизу Авдіївки, поранено одного військового, - штаб Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Пораненого оперативно доставлено до військово-медичної установ

Бойовики сьогодні, 26 січня 2017 року, обстріляли українські позиції поблизу Авдіївки (Донецька область), внаслідок чого було поранено одного українського військового. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу антитерористичної операції у Facebook.

Як зазначається, наразі повного дотримання режиму припинення вогню і надалі немає, бойовики здійснили 1 обстріл у бік українських захисників.

"На Донецькому напрямку противник вів вогонь по наших позиціях зі стрілецької зброї у передмісті Авдіївки. У результаті цього обстрілу зазнав поранення військовослужбовець Збройних Сил України. Його оперативно доставлено до військово-медичної установи та зараз надається лікарська допомога", - йдеться у повідомленні.

#АТОподії #АТОречник #Donbas #spokesperson #statement Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 26 січня 2018 рок...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 25 січня 2017 року, поранено двох українських військовослужбовців. Їх доставили до військово-медичних закладів. Пораненим надано необхідний обсяг лікарської допомоги. Стан їх здоров’я - середньої важкості.