ua en ru

Бойовики обстріляли позиції сил АТО у Широкиному з танку, - штаб

Бойовики обстріляли позиції сил АТО у Широкиному з танку, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 40 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) у Широкиному (Донецька область) з танку. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Протягом минулої доби російсько-окупаційний контингент продовжив обстріли наших позицій із забороненого мінськими домовленостями озброєння. По Широкиному окупанти вели вогонь зі 152 та 122 міліметрової артилерії, там же наші позиції обстріляв і танк", - йдеться у повідомленні.

Крім того, бойовики з артилерії та мінометів обстріляли і Гнутове, Красногорівку, Бердянське, Водяне, Новотроїцьке, з гранатометів - Мар’їнку.

"На Луганському напрямку з 122 міліметрової артилерії - Троїцьке, з мінометів - Новоолександрівку, Золоте, Оріхове, Малинове, Новозванівку та Кримське. З озброєння БМП та стрілецької зброї - Станицю Луганську", - повідомляють у штабі.

Також бойовики обстріляли позиції сил АТО на Донецькому напрямку. Зокрема, в районі Авдіївки вогонь вів танк та БМП, а з гранатометів та стрілецької зброї бойовики обстріляли Піски.

"Загалом за добу, 17 листопада 2016 року, відбулося 40 обстрілів.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 18.00 17 листопада 2016 року Протягом минулої доби російсько-окупаційний...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 листопад 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ОБСЄ допускають атаки на Маріуполь найближчим часом.