ua en ru

Бойовики обстріляли позиції сил АТО в присутності ОБСЄ поблизу Авдіївки

Бойовики обстріляли позиції сил АТО в присутності ОБСЄ поблизу Авдіївки Фото: бойовики обстріляли позиції сил АТО в присутності ОБСЄ

Врешті-решт бойовики відкрили вогонь і по підконтрольним їм територіям

Сьогодні, 15 квітня 2016 року, бойовики обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) в присутності Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ поблизу Авдіївки Донецької області. Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

"Сьогодні 15 квітня, під час роботи першого заступника керівника Спеціальної моніторинговової місії ОБСЄ в Україні Олександра Хуга на фільтрувальній станції поблизу Авдіївки бойовиками незаконних збройних формувань здійсно обстріл позицій сил АТО. Вогонь з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї було скеровано по українських позиціях в промисловій зоні. Підступний план найманців щодо дискредитації Збройних сил України в черговий раз було провалено, адже вогонь у відповідь по ворогу, який хаотично стріляв з напрямку будівлі обленерго наші бійці не відкривали", - йдеться в повідомленні.



Врешті-решт бойовики, зрозумівши, що українські військові не будуть відповідати на провокацію, відкрили вогонь і в сторону підконтрольних їм територій.

Нагадаємо, в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 14 квітня 2016 року, в результаті бойових дій загинув один український військовослужбовець, ще троє отримали поранення.