ua en ru

Бойовики обстріляли позиції сил АТО на всіх напрямках, - штаб

Бойовики обстріляли позиції сил АТО на всіх напрямках, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 55 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики за минулу добу, 28 жовтня 2016 року, обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на всіх напрямках. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

Загалом за минулу добу бойовики 55 разів обстрілювали сили АТО. Зокрема, на Маріупольському напрямку зафіксовано 28 провокацій проти сил АТО.

"Українські позиції поблизу Павлопіля та Старогнатівки окупанти обстрілювали з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї. В районах Талаківки, Тарамчука, Славного, Водяного, Мар’їнки і Красногорівки бойовики вели вогонь з мінометів калібрів 82 та 120 мм. У Широкіному, окрім мінометів, сили АТО, зазнали обстрілів з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Крім того, 10 обстрілів сил АТО відбулося на Донецькому напрямку. Поблизу шахти Бутівка бойовики використали проти ЗСУ кулемети великого калібру та стрілецьку зброю. В районах оборони Авдіївки і Троїцького по підрозділах ЗСУ відкрили вогонь зі ствольної артилерії калібру 122 мм. Також на цій ділянці обстріли тривали з озброєння БМП, мінометів калібру 82 мм, гранатометів, стрілецької зброї.

"На Луганському напрямку відбулось 17 випадків порушення режиму припинення вогню з боку ворога. В районах Новоолександрівки та Новозванівки противник здійснив обстріли сил АТО з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї, а на околиці Станиці Луганської і в Кримському - з мінометів калібрів 82 та 120 мм, озброєння БМП", - йдеться у повідомленні.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 29 жовтня 2016 року За минулу добу російсько-окупаційні війська 55 разів ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 28 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО на Донбасі 27 жовтня 2016 року загинув один український військовослужбовець, ще 6 отримали поранення.