ua en ru

Бойовики обстріляли позиції сил АТО на всіх напрямках, - штаб

Бойовики обстріляли позиції сил АТО на всіх напрямках, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 35 разів обстрілювали сили АТО

За минулу добу, 23 жовтня 2016 року, бойовики обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі на всіх напрямках. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

Загалом, за минулу добу бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Зокрема, на Маріупольському напрямку зафіксовано 20 обстрілів сил АТО.

"Бойовики здійснили обстріли підрозділів Збройних сил України з кулеметів великого калібру, гранатометів та стрілецької зброї в Широкіному, Талаківці, Мар’їнці та Тарамчуку, а в Красногорівці та Павлополі окрім вказаної зброї ворог застосував міномети калібру 82 мм", - йдеться у повідомленні.

Крім того, 9 обстрілів було зафіксовано на Луганському напрямку.

"По українських позиціях противник відкрив вогонь з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї в районах Новозванівки та Новоолександрівки, в Кримському і Щасті - з мінометів 82 калібру", - йдеться у повідомленні.

Ще 6 випадків обстрілів українських позиції зафіксовано на Донецькому напрямку. Зокрема, у Луганському бойовики використовували міномети калібру 82 мм, в Авдіїівці - гранатомети, кулемети та міномети 120 калібру.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 6.00 24 жовтня 2016 року За минулу добу російсько-окупаційні війська 35 разів ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 23 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті обстрілу бойовиками жителі Талаківки залишилися без газу і світла.