ua en ru

Бойовики обстріляли позиції АТО в районі Широкиного зі стрілецької зброї

Бойовики обстріляли позиції АТО в районі Широкиного зі стрілецької зброї Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 11 разів обстрілювали сили АТО

Бойовики обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) в районі Широкиного (Донецька область) зі стрілецької зброї. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"З опівночі і до 18:00 зафіксовано 11 випадків порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. На Маріупольському напрямку противник порушував “режим тиші” в районі Широкиного, при цьому застосовував стрілецьку зброю", - йдеться у повідомленні.

Крім того, на Донецькому напрямку обстріли з боку бойовиків, із гранатометів та стрілецької зброї зафіксовано в районі Авдіївки та Верхньоторецького.

Також на Луганському напрямку бойовики вдавалися до збройних провокацій в районі Новоолександрівки та Попасної, де також застосовували стрілецьку зброю та кулемети.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 29 вересня 2016 року З опівночі і до 18.00 зафіксовано 11 випадків поруш...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 вересня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі за минулу добу, 28 вересня 2016 року, в результаті бойових дій один український військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення.