ua en ru

Бойовики обстріляли патруль ОБСЄ в Луганській області, - штаб АТО

Бойовики обстріляли патруль ОБСЄ в Луганській області, - штаб АТО Фото: спостерігачі ОБСЄ на Донбасі

Бойовики влаштували стрілянину, після чого вистрілили у бік спостерігачів з гранатомета

У Луганській області проросійські бойовики обстріляли патруль Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, постраждалих немає. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО у Facebook.

"Сьогодні о 11:40 недалеко від населеного пункту Катеринівка члени незаконних збройних формувань ОРЛО здійснили чергову збройну провокацію відносно представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що невідомі у військовій формі з розпізнавальними знаками "Новоросія" зупинили автомобілі СММ ОБСЄ, а один з озброєних бойовиків з автоматом відкрив стрілянину в повітря, після чого патруль сів у машину та виїхав у напрямку Золотого.

"Проїхавши близько 50 метрів, позаду автомобілів пролунало 2 вибухи від гранат. Вже на КПВВ "Золоте" представники СММ ОБСЄ про цей випадок повідомили офіцеру спостережного пункту "Гора" української сторони Спільного центру контролю і координації питань припинення вогню. Особовий склад патруля СММ ОБСЄ та автомобільна техніка не постраждали", - додали в штабі АТО.

Сьогодні о 11.40 неподалік населеного пункту Катеринівка члени незаконних збройних формувань ОРЛО вчинили чергову зброй...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ДНР бойовик відкрив вогонь з автомата у присутності спостерігачів ОБСЄ.