ua en ru

Бойовики обстріляли населені пункти Луганської області з САУ, двоє військових поранено

Бойовики обстріляли населені пункти Луганської області з САУ, двоє військових поранено Фото: САУ

Також бойовики обстрілювали сили АТО з мінометів та гранатометів

Бойовик обстріляли населені пункти Попаснянського району Луганської області з самохідних артустановок (САУ), двоє військових поранено. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Луганської областної військово-цивільної адміністрації.

Як зазначається, вчора, 22 червня, ввечері у напрямку околиць міста Попасної терористи неодноразово відкривав вогонь з гранатометів різних типів, 120-мм міномета.


"Бойовики зі 120-мм мінометів і САУ вели вогонь у напрямку села Троїцьке Попаснянського району. Також вони обстрілювали позиції українських військовослужбовців біля села Новозванівка Попаснянського району зі 120-мм мінометів, САУ, гранатометів різних типів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Під час обстрілу двоє наших військовослужбовців отримали поранення", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у Станично-Луганському районі бойовики обстріляли село Комишне зі 120-мм мінометів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські окупанти вели вогонь з 122-мм самохідних артустановок з житлових масивів Авдіївки і Первомайського, і використовували 82-мм міномети для обстрілу Водяного, що на Маріупольському напрямку.