ua en ru

Бойовики обстріляли Мар'їнку з мінометів, пошкоджено приватні будинки

Бойовики обстріляли Мар'їнку з мінометів, пошкоджено приватні будинки Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Мінометний обстріл житлових кварталів міста тривав приблизно годину

Бойовики на Донбасі обстріляли Мар'їнку (Донецька область) з мінометів, внаслідок чого пошкоджено приватні будинки. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Донецькій області у Facebook.

"Бойовики обстріляли місто вчора ввечері близько 18:00. Поліцейські продовжують проводити огляд місць події. Зафіксовано три пошкоджених будинки. Постраждалих немає", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, мінометний обстріл житлових кварталів Мар'їнки тривав приблизно годину. Наразі поліції фіксує наслідки обстрілу, вже задокументовано три факти пошкодження будинків місцевих мешканців, які розташовані по вулицям Жовтневій та Тельмана. Всі факти кваліфіковані за ч.2 ст. 258 (Терористичний акт) Кримінального кодексу України.

У Мар'їнці в результаті обстрілу пошкоджено 3 приватні будинки Бойовики обстріляли місто вчора ввечері близько 18.00. П...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції в Донецькій області 18 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за інформацією української сторони Спільного центру контролю і координації режиму припинення вогню, проросійські бойовики на Донбасі напередодні чергового засідання контактної групи вдвічі збільшили число обстрілів позицій українських військових.