ua en ru

Бойовики обстріляли Мар'їнку і Красногорівку

Бойовики обстріляли Мар'їнку і Красногорівку Фото: "Гради" на Донбасі (youtube screenshot)

В результаті обстрілу в Мар'їнці поранені чоловік і жінка

В ніч на 10 юиня бойовики на Донеччині обстріляли позиції ЗСУ близько Мар'їнки, а також насленный пункт Красногорівка. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

"9 червня, близько опівночі, під час обстрілу позицій сил АТО в районі Мар'їнки під вогонь противника потрапили житлові квартали населеного пункту. В результаті обстрілу в житловому будинку по вулиці Жовтневій поранені чоловік і жінка, які були доставлені в Курахівську лікарню. Ними поки що займаються медичні спеціалісти", - йдеться в повідомленні.

ВАЖЛИВО! НЗФ ОРДО обстріляли житлові квартали Мар'їнки. Є поранені серед місцевих мешканців. 9 червня, близько опівноч...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 9 червня 2017 р.

Вже 10 червня, близько першої години ночі, бойовики обстріляли Красногривку з артилерією калібру 122 мм (4 снаряда).

"А через півгодини, орієнтовно о 01:30-01:40 ч., очевидці повідомили про ще один ворожий обстріл, який імовірно, стався поряд з житловими кварталами населеного пункту. Нараховано з десяток вибухів", - додали в штабі АТО.

Терміново! Російсько-окупаційні війська не дають спокою мирним жителям 10 червня, близько першої години ночі, населений...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 9 червня 2017 р.

Також повідомляється, що українська сторона засуджує дії НЗФ ОРДО за застосування забороненого озброєння з населених пунктах.

"Такі дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню і свідоме невиконання мінських домовленостей", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, бойовики готують масштабний наступ в Авдіївці.