ua en ru

Бойовики обстріляли Кримське у момент отримання мешканцями пенсій і гумпомощи, - ЛОДА

Бойовики обстріляли Кримське у момент отримання мешканцями пенсій і гумпомощи, - ЛОДА Джерело фото:EPA
Бойовики 16 листопада обстріляли н. п. Кримське (Луганська обл.) в момент отримання мешканцями пенсій та гуманітарної допомоги.

Бойовики 16 листопада обстріляли н. п. Кримське (Луганська обл.) в момент отримання мешканцями пенсій та гуманітарної допомоги. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

"Найбільше постраждало від обстрілів с. Кримское Новоайдарського району, яке, починаючи з 4 ранку і до 6 вечора обстріляли шість разів. Під час перших обстрілу в селі "Градами" зруйновані три житлових будинки, на щастя, обійшлося без жертв і поранених. Після 11-ти бойовики знову обстріляли Кримське - як раз в той час, коли у сільради зібралися місцеві жителі для отримання гуманітарної допомоги і пенсій, яку з охороною привіз голова Луганської ОДА Геннадій Москаль", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в неділю терористи ЛНР також обстріляли з мінометів, артилерії і систем "Град" населені пункти на контрольованій Україною території Луганської області - Трьохізбенку, Чорнухине, Станицю Луганську, Горне і Щастя.

Нагадаємо, в бою за населений пункт Станиця Луганська 16 листопада загинули 3 українських військових, ще 5 отримали поранення.