ua en ru

Бойовики обстріляли КПП "Майорськ", поранено прикордонника

Бойовики обстріляли КПП "Майорськ", поранено прикордонника Фото: КПП "Майорськ"

Крім того, вночі бойовики обстріляли КПП "Мар’їнка"

Бойовики сьогодні, 15 липня 2016 року, з артилерії відкривали вогонь по позиціям контрольного поста "Майорск", що у зоні проведення антитерористичної операції. В результаті обстрілу поранення отримав український прикордонних, повідомляє прес-служба Держаної прикордонної служби України.

"Обстріл вівся зі сторони Горлівки близько 1 години ночі. У результаті якого отримав осколкового поранення один з військовослужбовців Держприкордонслужби. Прикордоннику на місці надали першу необхідну допомогу та доправили в медичний заклад. Загрози життю українського захисника немає", - йдеться у повідомленні.


Крім того, повідомляється, що в районі проведення АТО незаконні збройні формування не припиняють вести вогонь по контрольним постам, що на лінії розмежування сторін.

Зокрема, вчора після 20:00 бойовики з напрямку населеного пункту Олександрівка, що на неконтрольованій території, відкривали вогонь по позиціям контрольного посту "Мар’їнка". Обстріл вівся зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що тристороння контактна група по врегулюванню ситуації на Донбасі продовжить роботу над документом про розведення сил в зоні проведення АТО.