ua en ru

Бойовики обстріляли із "Градів" житлові квартали селища Зайцеве

Бойовики обстріляли із "Градів" житлові квартали селища Зайцеве Фото: обстріл (mil.gov.ua)

Українською стороною СЦКК матеріали фотофіксації передані спостерігачам ОБСЄ

В Донецькій області бойовики обстріляли з реактивної системи залпового вогню (РЗСО) "Град" житлові квартали населеного пункту Зайцеве. Про це, посилаючись на українську сторону СЦКК, повідомляє прес-центр штабу антитерористичної операції в Facebook.

"14 листопада з 19:45 під час обстрілу позицій підрозділів Збройних Сил України (ЗСУ) в районі населеного пункту Зайцево-Північне під вогонь противника у напрямку населеного пункту Кондратьєвського також потрапили його житлові квартали", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру, в результаті обстрілу бойовиками із РЗСО БМ-21 "Град" частково зруйнований житловий будинок по вулиці Коляденко, 34. Українською стороною СЦКК матеріали фотофіксації передані спостерігачам ОБСЄ. Ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Наголошується, що в населеному пункті Зайцево наглядова група української сторони СЦКК уточнює інформацію щодо інших наслідків обстрілу бойовиків.

НЗФ ОРДО обстріляли з РСЗВ «Град» житлові квартали селища Зайцева Українська сторона СЦКК повідомляє: 14 листопада з...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 15 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі населені пункти Бахмутка та Жованка були обстріляні бойовиками, в результаті чого населення залишилося без електрики.