ua en ru

Бойовики обстріляли приватний сектор Мар'їнки, - штаб

Бойовики обстріляли приватний сектор Мар'їнки, - штаб Фото: Мар'їнка (facebook.com/ato.news)

Внаслідок обстрілу пошкоджено житлові будинки

Бойовики сьогодні ввечорі, 12 липня 2017 року обстріляли приватний сектор Мар'їнки (Донецька область). Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Сьогодні, у вечірній час, під час обстрілу позицій сил АТО на Приморському напрямку під вогонь російсько-окупаційних військ потрапив приватний сектор населеного пункту Мар`їнка. Противник застосував міни калібру 82 мм.
Російсько-окупаційні війська вели вогонь з тимчасово непідконтрольній Україні території", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, внаслідок обстрілу руйнувань зазнали два приватні будинки по вулиці Прокоф’єва, жоден з місцевих мешканців внаслідок обстрілу не постраждав.

"Наразі представники СЦКК та місцевого відділу поліції встановлюють характер руйнувань і пошкоджень, складаючи відповідні акти" - йдеться у повідомленні.

ОПЕРАТИВНА ІНФОРМАЦІЯ Російсько-окупаційні війська обстріляли приватні будинки Мар`їнки Сьогодні, у вечірній час, під...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 12 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО за день загинув один військовий. Зокрема, за день зафіксовано сім обстрілів українських позицій з боку незаконних збройних формувань, в тому числі, з забороненого мінськими угодами озброєння.